website_xander_de_rycke3.jpg

Xander De Rycke

 

COMEDYVOORSTELLING

QUARTER-LIFE CRISIS

Tien jaar, drie zaalshows en een best-of show later. Een decennium is voorbij gevlogen en zijn dertigste levensjaar kruipt langzaam dichterbij. Maar heeft Xander De Rycke wat geleerd die afgelopen jaren? Is hij effectief volwassen geworden of denkt hij dat maar?

De beste observatie-comedian van Vlaanderen is terug en klaar voor de volgende stap. Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met blik op de toekomst staat Xander De Rycke er opnieuw met "Quarter-Life Crisis".

Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart er van.


COMEDY SPECIAL

XANDER HOUDT HET VOOR BEKEKEN

Xander staat opnieuw op het podium met een special over zijn geheime liefde: Het Vlaamse Medialandschap.

De Rycke heeft het voorbije jaar zowat alle Vlaamse films en tv-programma’s bekeken. Met “Xander De Rycke houdt het voor bekeken” (#HHVB) geeft hij het publiek daar een messcherp overzicht van.

Van sterke fictie tot zwakke reality en van kaskrakers tot box office flops. Niets is aan zijn blik ontsnapt. Zijn conclusie? Dat zal u de avond zelf moeten horen. Maar nu houdt hij het voor bekeken.


IN DE PERS

Quarter-life Crisis is een uitstekende voorstelling. Xander De Rycke mag zich stilaan kronen tot de koning van de observatiehumor.
— De Standaard ★★★★
Xander De Rycke wil in 100 minuten een punt maken, en dat doet hij met glans.
— De Standaard (over HHVB) ★★★★
Xander De Rycke rekent af met de troep op tv.
— De Morgen (over HHVB) ★★★★

VIDEO


PERSBERICHTEN

07.12.2017: Xander De Rycke gooit Houdt het voor bekeken-conference over Vlaamse tv en film opnieuw gratis en integraal online
Lees persbericht

12.09.2017: Comedian Xander De Rycke fileert opnieuw Vlaamse tv- en filmlandschap in tweede editie van "Xander De Rycke houdt het voor bekeken"
Lees persbericht

07.12.2016: Xander De Rycke houdt het nog lang niet voor bekeken
Lees persbericht

28.09.2016: Xander De Rycke houdt het voor bekeken. Een messcherp overzicht van het voorbije tv- en filmjaar in Vlaanderen
Lees persbericht


VOLG XANDER DE RYCKE