Working Class Heroes
website_bart_peeters.png
Background_transp.png

Bart Peeters

 

Concert

 

Brood voor morgenvroeg

Wie Bart Peeters al een keer aan het werk zag, weet dat het avonden zijn die je nooit meer vergeet. Met zijn concerten verovert hij steevast een warme plek in het hart van zijn publiek. Bezoekers weten aan wat ze zich mogen verwachten: het ontembare enthousiasme en de gulle glimlach van één van Vlaanderens grootste showbeesten en entertainers. Wat een positivisme! Wat een levensdrang! Wie naar Bart Peeters en de Ideale Mannen komt, laat zijn emoties de vrije loop en zingt uit volle borst mee met klassiekers als Lepeltjesgewijs, Konijneneten en Brood voor Morgenvroeg. 

 

Mijn doel is heel simpel. We maken er iedere avond het concert van ons leven van.”, zo verwoordt de eeuwig jonge Bart Peeters het zelf.

Naar goede gewoonte brengt hij zijn Ideale Mannen mee, topmuzikanten en specialisten in vrolijke wereldritmes. Opzwepende samba, uitbundige balkanmuziek of een intieme ballade.

 
 
 
Bart_foto1_rechthoek.jpg
Frivole momenten, zoals een streepje Jos Bosmans in de bindteksten, werden afgewisseld met liedjes die je een krop in de keel bezorgden. Een lach en een traan dus, zoals het leven zelve. Een avondje hoogwaardig entertainment, waarbij nadenken niet geheel verboden was.
— Focus Knack ★★★★
Background_lightblue.png
 

Releases

 
 
Background_yellow.png
Background_yellow.png