HHVB_foto1A_(c)JelleVermeersch.jpg

Xander De Rycke

 

COMEDY SPECIAL

XANDER HOUDT HET VOOR BEKEKEN

Xander staat opnieuw op het podium met een special over zijn geheime liefde: Het Vlaamse Medialandschap.

De Rycke heeft het voorbije jaar zowat alle Vlaamse films en tv-programma’s bekeken. Met “Xander De Rycke houdt het voor bekeken” (#HHVB) geeft hij het publiek daar een messcherp overzicht van.

Van sterke fictie tot zwakke reality en van kaskrakers tot box office flops. Niets is aan zijn blik ontsnapt. Zijn conclusie? Dat zal u de avond zelf moeten horen. Maar nu houdt hij het voor bekeken.


website_xander_de_rycke_vanavondlive2.jpg

live talkshow

VANAVOND LIVE MET XANDER DE RYCKE

Als grillige puber keek Xander met grote ogen naar Conan O'Brien, die bij ons na middernacht te zien was op NBC. Vijftien jaar later is het eindelijk zijn beurt. Na zeven jaar gesprekken voeren in zijn podcast 'Mosselen om Half Twee' en het van de daken schreeuwen hoe het wel moet in zijn conference 'Houdt het voor bekeken', start Xander met een verrassende reeks shows in de Minard in Gent.

Met 'Vanavond Live met Xander De Rycke' start hij de allereerste live talkshow on the road. Als host trakteert Xander het publiek iedere avond op een voorstelling boordevol stand-up, muziek en natuurlijk het betere gesprek. Elke show is uniek én eenmalig, met telkens andere, spraakmakende gasten.


website_xander_de_rycke_qlc2.jpg

COMEDYVOORSTELLING

QUARTER-LIFE CRISIS

Tien jaar, drie zaalshows en een best-of show later. Een decennium is voorbij gevlogen en zijn dertigste levensjaar kruipt langzaam dichterbij. Maar heeft Xander De Rycke wat geleerd die afgelopen jaren? Is hij effectief volwassen geworden of denkt hij dat maar?

De beste observatie-comedian van Vlaanderen is terug en klaar voor de volgende stap. Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met blik op de toekomst staat Xander De Rycke er opnieuw met "Quarter-Life Crisis". Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart er van.


IN DE PERS

Quarter-life Crisis is een uitstekende voorstelling. Xander De Rycke mag zich stilaan kronen tot de koning van de observatiehumor.
— De Standaard ★★★★
Nog diepgaander, scherper en creatiever.
— Knack Focus (over HHVB) ★★★★
Oprechte irritaties, scherpe inzichten en genadeloze grappen.
— De Morgen (over HHVB) ★★★★

VIDEO


RELEASES

 

PERSBERICHTEN

28.11.2018: Xander De Rycke verzamelt het beste uit Quarter-life Crisis op vinyl LP
Lees persbericht

01.10.2018: Xander De Rycke klaar voor derde episode van 'Houdt het voor bekeken'
Lees persbericht

23.04.2018: Xander De Rycke maakt zich klaar voor derde editie van "Xander houdt het voor bekeken"
Lees persbericht

07.12.2017: Xander De Rycke gooit Houdt het voor bekeken-conference over Vlaamse tv en film opnieuw gratis en integraal online
Lees persbericht

12.09.2017: Comedian Xander De Rycke fileert opnieuw Vlaamse tv- en filmlandschap in tweede editie van "Xander De Rycke houdt het voor bekeken"
Lees persbericht

07.12.2016: Xander De Rycke houdt het nog lang niet voor bekeken
Lees persbericht

28.09.2016: Xander De Rycke houdt het voor bekeken. Een messcherp overzicht van het voorbije tv- en filmjaar in Vlaanderen
Lees persbericht


NEWSLETTER


VOLG XANDER DE RYCKE