Working Class Heroes
website_bahamontes.jpg
Background_transp.png

Bahamontes

 

Live in Gent

 

Derde Groote Sluitingsprijs Bahamontes

Geen twee zonder drie. En dus zijn we bijzonder blij u de Derde Groote Sluitingsprijs Bahamontes te kunnen aankondigen. Dit keer vullen we de prachtige Gentse Minardschouwburg op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019. Het wordt opnieuw een avondvullende, hartverwarmende ode aan de koers, met de ingrediënten die van de voorbije twee edities een heerlijk meergangenmenu maakten. Zijnde: grote en kleine namen uit het peloton, helden en anti-helden, keizers der klassiekers en koningen der kermiskoersen, verrassende gasten uit liefde voor de stiel én de muziek, en dat allemaal gecombineerd met de geur van kettingvet en massageolie, opgewonden geroezemoes bij een zoveelste demarrage of een op het nippertje vermeden valpartij en, natuurlijk, een pintje achteraf aan de toog, koersliefhebbers onder elkaar. 

 
affiche_sluitingsprijs_2019.jpg
 
 
 
3_FOTO_BAHAMONTES.jpg
Een avond over alles wat de koers zo schoon maakt.
— Bahamontes on Tour
Background_lightblue.png
 

Bahamontes on Tour

 

Gent-Wevelgem

Bahamontes on Tour, dat is hét wielerblad van Vlaanderen maar dan van het papier naar het podium vertaald, én telkens op verplaatsing.

Bahamontes on Tour, dat is telkens een avondvullende ode aan de koers, vanuit een gezellige zetel en onder warme spots. Dat zijn straffe koersverhalen van geweldige wielergasten, van kopmannen en knechten, van helden en heldinnen, van winnaars en verliezers, van wereldkampioenen en kermiscoureurs. Dat zijn muzikale koersintermezzo’s en een veel te luid Ro-da-niaaaaaaa dat door de luidsprekers schalt. Dat zijn filmpjes en radiofragmenten doordrenkt van kettingvet, massageolie en wielernostalgie.

 

In Bahamontes on Tour: Gent-Wevelgem brengen we specifiek een ode aan een van de mooiste en meest prestigieuze wielerklassiekers ter wereld. Het wordt een geweldige ode aan de wind en de waaiers, aan de Kemmel en de Catsberg, aan de Moeren en de Menenpoort, aan de Plugstreets en het peloton. We nemen een duik in de rijke geschiedenis van deze prachtige waaierkoers, malen rondjes tussen Deinze, Gent, Ieper, Veurne, Alveringem en Wevelgem en hopen dat we intussen niet van onze fiets en het podium worden geblazen.

Kortom: Bahamontes on Tour: Gent-Wevelgem is een avond die de koersfans niet mogen missen. Iedereen mee in het wiel van Bahamontes, iedereen mee in de eerste waaier!  

 
 
 
1_LIVE-FOTO_BAHAMONTES_(c)ThomasSweertvaegher.jpg
2_LIVE-FOTO_BAHAMONTES_(c)ThomasSweertvaegher.jpg
5_LIVE-FOTO_BAHAMONTES_(c)ThomasSweertvaegher.jpg
7_LIVE-FOTO_BAHAMONTES_(c)ThomasSweertvaegher.jpg
 
Background_lightblue.png
 

Persberichten

22.03.2019: Koersblad Bahamontes brengt special over Ronde van Vlaanderen in Arenberg Antwerpen.
Lees persbericht

 
Background_yellow.png