website_bahamontes.jpg

Bahamontes
on Tour

 

Een avond over de hoogmis van de Koers en wat haar zo schoon maakt

Bahamontes on Tour: De Ronde special

Zondag 7 april staat bij elke wielerliefhebber al maanden met stip aangeduid. Want dan is het de Hoogmis van de Koers, ofte de Ronde van Vlaanderen.

Maar ook op de vooravond van die Heerlijke Hoogmis, op zaterdag 6 april dus, kan u dankzij Bahamontes, hét koersblad van Vlaanderen, uw koersreligie belijden en beleven. Bahamontes brengt dan een avondvullende ode aan de koers in het algemeen en de Ronde van Vlaanderen in het bijzonder. En dat op het podium van de prachtige Arenbergschouwburg in Antwerpen waar de geur van massage-olie en kettingvet in de lucht zal hangen.

Bahamontes on Tour, De Ronde Special wordt een meer dan geweldige avond vol knechten en kopmannen, Ronde-winnaars én Ronde-verliezers, een paar splijtende koersnummers en een streepje rennerspoëzie. Uit liefde voor de stiel!

 


Een avond over alles wat de koers zo schoon maakt

Groote Sluitingsprijs Bahamontes

Vlaanderen, dat is koers. En Bahamontes, dat is hét koersblad van Vlaanderen. Vier keer per jaar brengt Bahamontes een papieren ode aan de helden op twee wielen. Maar sinds 2017 brengt Bahamontes de koers ook op eigenzinnige wijze naar het podium in Gent.

De Groote Sluitingsprijs Bahamontes is telkens een avondvullende, hartverwarmende ode aan de koers, met grote en kleine namen uit het peloton, verrassende gasten uit liefde voor de stiel, de geur van kettingvet en massageolie, opgewonden geroezemoes bij een zoveelste demarrage en, natuurlijk, een pintje achteraf aan de toog, koersliefhebbers onder elkaar.