Working Class Heroes
 
Background_transp.png

Over ons

 

Management & bookings

Working Class Heroes verzorgt het management en de bookings van verschillende artiesten en theaterproducties. Dat is het alomvattend begrip voor het zo makkelijk mogelijk maken voor onze artiesten. Want die komen op de eerste plaats. Onze artiesten, dat zijn voornamelijk comedians. Maar we buigen ons met evenveel goesting over diverse theatershows, muzikale concerten, presentatoren en hier en daar een specialleke.

Eén van die speciallekes is André Brasseur. Deze absolute topper en Hammondvirtuoos heeft een wereldhit op zijn naam staan, maar sukkelde als gevolg van enkele verkeerde carrièrebeslissingen toch de vergetelheid in. Samen met Belpop-kenners Jan Delvaux en Jimmy Dewit waren wij ervan overtuigd dat deze cultheld nog veel te bieden had. Dus plukten we hem eigenhandig uit de brasseries in Namen en stuurden hem terug de grote podia op. We bezorgden hem een spraakmakende comeback en schreven op die manier mee aan één van de mooiste muziekverhalen van de jongste jaren. Nu, op 79-jarige leeftijd, beleeft André zijn gloriejaren. Veel schoner dan dat wordt het niet.

 
 

Uitgeverij

Daarnaast durven we onze teen al eens in andere wateren te dippen. In november 2017 zag Uitgeverij Sylvain het levenslicht als subdivisie van Working Class Heroes. Zo kunnen releases van onze artiesten uitgegeven worden onder eigen dak. It’s all in the family. De eerste uitgave, ‘Belpop Bonanza’ door Jan Delvaux (die tevens medeoprichter van de uitgeverij is), verscheen op 17 november 2017.

De uitgeverij werd vernoemd naar Sylvain Tack, volgens ons dé manager van de 20ste eeuw. Hij startte als fabrikant van de befaamde Suzy wafel, vulde zijn vrije tijd in als manager van wijlen Paul Severs, begon een eigen platenfirma, muziekmagazine (Joepie) en radiozender (Mi Amigo). Van gezonde ondernemingszin gesproken. Net als Sylvain houden wij van papier en muziek. Dus werd hij de naam van onze uitgeverij. Schrik evenwel niet als onze volgende publicatie een wafel blijkt te zijn.

 
 

Webshop

Alle releases van onze artiesten worden aangeboden in onze webshop. Omdat we weten dat een pakketje in de brievenbus krijgen 98% van de fun is wanneer je online iets bestelt, worden alle DVD’s, CD’s, LP’s, boeken, ... met de uiterste zorg door ons verstuurd.

Naar de webshop ➞

 
 
 

Aanbod

 
Background_yellow.png