Working Class Heroes
website_lieven_scheire_2.jpg
Background_transp.png

Lieven Scheire

 

Theaterlezing

 

Live in Nerdland: DNA

Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook jouw leven gaat veranderen.

Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan.

Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven zoekt het voor je uit.

 

In deze theaterlezing heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is.

Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld van de wetenschap vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.

 
 
 
website_lieven_scheire4.jpg
Lieven Scheire is een heldere, grappige en bevlogen spreker in zijn theatercollege over DNA.
— Algemeen Dagblad (NL) ★★★★★
Background_lightblue.png
 

Podcast

 

Nerdland

Overzicht van het belangrijkste wetenschapsnieuws van de voorbije maand door een ongeregelde bende science freaks. Geen objectieve oplijsting van de feiten, maar een geanimeerde en vaak gepassioneerde babbel waarin naar hartelust wordt vertakt naar beschouwing, opinie, wilde speculatie en sporadische onnozeliteiten.

 

Moules de Geek

Podcast door Lieven Scheire en wisselende co-presentatoren, met elke aflevering een ander wetenschappelijk of technologisch onderwerp. Alle ruimte voor inhoud en uitdieping, met een neus voor de wow- en de aha-erlebnis.

 
 
 
 
Background_yellow.png
 

Newsletter

 
Background_yellow.png