website_stijn_dj.jpg

Stijn Van de Voorde

 

presentaties & dj-sets


Stijn Van de Voorde werkt sinds 2000 voor Studio Brussel. Hij maakte en presenteerde programma's als Que Pasa, De Sample Minds, Belfort, Blok Party, De Eburonen, Kvraagetaan, Planet Of Sound, Been There, Done That en Sex, Drugs & Rock ’n Roll, … Sinds 2013 presenteert Stijn het (hoofd)podium van Rock Werchter.

Als DJ begon hij lang geleden op parties met De Afrekening en Was het nu 80, 90 of 2000. Stijn speelde ook op andere exotische plaatsen zoals Lokerse Feesten, Crammerock, Suikerrock en Marktrock.

In de zomer van 2017 bracht hij de mini-docureeks ‘California Love’ uit op VRT NU. Een muzikale roadtrip door Californië, op zoek naar de meest interessante plaatsen uit de muziekgeschiedenis. Van Compton tot San Quentin en van de Coloradowoestijn tot Malibu Beach. In het najaar kwam het vervolg, ‘Great! Britain’, een vierdelige reeks over wat het nu juist is dat Britain zo great maakt. Stijn was zo de eerste om een reeks exclusief online uit te brengen op VRT NU.

Er wordt van Stijn gezegd dat hij ook aan de slag had kunnen gaan als professioneel danser, maar na een slepende knieblessure wil hij liever geen risico’s meer nemen …


VIDEO